Vertrouwde kwaliteit

Alfasan4animals baseert zich bij de ontwikkeling van de zelfzorgproducten op de eeuwenoude traditionele geneeskunde en de meest actuele wetenschappelijke informatie en onderzoeken. Bovendien beschikt Alfasan over een eigen productiecentrum waar onder de strenge voorschriften van GMP (Good Manufacturing Practice) wordt gewerkt.

Altijd up-to-date

De Alfasan Group of Companies is meer dan een producent van diergeneesmiddelen. We zijn nauw betrokken bij het welzijn van huisdieren – waar ook ter wereld. Daarom vertrouwen we bijvoorbeeld niet blind op de resultaten van labtests of op het effect van een vertrouwd geneesmiddel. Alfasan concentreert zich op de ervaringen van specialisten en gebruikers. Wat signaleren zij? Welke ontwikkelingen spelen er in een land of juist wereldwijd? Door te investeren in goed contact met dierenartsen en partners volgt Alfasan innovaties op de voet. Om onderzoek naar een verbeterde werking van geneesmiddelen te stimuleren, sponsoren we ook toonaangevende congressen en wetenschappelijke tijdschriften.

Voor de zelfzorgproducten van Alfasan4animals hanteren we dezelfde hoge kwaliteitseisen als bij de productie van onze reguliere Alfasan diergeneesmiddelen.

Bezoekadres

Deltageul 15
3251 NG Stellendam
Nederland

+31 187 890 550
welkom@alfasan4animals.nl