Waarschuwingen

Bewaar Alfasan4animals producten buiten het zicht en bereik van kinderen.

Bewaar Alfasan4animals producten bij kamertemperatuur en in de originele verpakking tenzij de gebruiksaanwijzing anders vermeld.

Hoewel de hoofdbestanddelen in de Alfasan4animals producten van natuurlijke herkomst zijn en er geen ernstige schadelijke effecten van de hoofdbestanddelen of hulpstoffen bekend zijn bij normaal gebruik, is het altijd mogelijk dat er ongewenste effecten optreden na toediening van een Alfasan4animals product aan jouw huisdier. Aangeraden wordt om dan direct te stoppen met gebruik en jouw dierenarts te raadplegen.

Gebruik Alfasan4animals producten niet bij een bekende overgevoeligheid voor één van de hoofdbestanddelen of hulpstoffen.

Raadpleeg jouw dierenarts voor advies als je een Alfasan4animal product wilt gebruiken bij dieren die jonger dan drie maanden zijn of bij drachtige dieren. Ook als je een Alfasan4animals product langer dan de geadviseerde gebruiksduur wilt gebruiken, wordt aangeraden om jouw dierenarts te raadplegen.

Vermijd bij toediening van Alfasan4animals producten aan jouw huisdier contact met jouw ogen en was na gebruik jouw handen.

Lees voor het gebruik van een Alfasan4animals product de gebruiksaanwijzingen op de verpakking of de productinformatie voor product-specifieke waarschuwingen.

Gooi lege verpakkingen van Alfasan4animals producten weg volgens de lokaal geldende richtlijnen.

Gebruik Alfasan4animals producten niet meer na de vervaldatum zoals vermeld op het etiket of de verpakking.

Bezoekadres

Deltageul 15
3251 NG Stellendam
Nederland

+31 187 890 550
welkom@alfasan4animals.nl