Over ons

De traditionele geneeskunde is in duizenden jaren ontwikkeld. In al die tijd is een enorme kennis opgebouwd van gezond leven en goede weerstand met behulp van geneeskrachtige kruiden en natuurproducten. Veel van die kennis is door het succes van antibiotica na 1938 op de achtergrond geraakt. Alfasan4animals benut deze kennis weer in een volledig nieuwe range zelfzorgproducten voor je (huis) dieren met 100% natuurlijke werkzame stoffen. De hoofdbestanddelen van onze verzorgingsproducten zijn allemaal van natuurlijke herkomst of zijn lichaamseigen stoffen. Alfasan4animals zorgt dat uw gezonde huisdier kerngezond blijft.

Made in Holland

Alfasan4animals maakt deel uit van Alfasan Group of Companies, een gerenommeerde diergeneesmiddelenproducent uit Nederland. Al meer dan 40 jaar produceert Alfasan een brede range diergeneesmiddelen die inmiddels wereldwijd wordt geëxporteerd naar distributeurs in ruim 110 landen.  Zowel de medicijnen van Alfasan als de zelfzorgproducten van Alfasan4animals ontwikkelen we in onze moderne productiefaciliteit in Woerden (Nederland). Het complete productieproces voldoet aan de strenge voorwaarden van GMP, Good Manufacturing Practice.

Als geneesmiddelen nog niet nodig zijn: de Alfasan4animals zelfzorgproducten

In reactie op zorgelijke ontwikkelingen rondom antibioticaresistentie en de toenemende behoefte aan alternatieven heeft de directie van Alfasan Group of Companies begin 2014 besloten zelf een nieuwe, natuurlijke productlijn te ontwikkelen. Onder het mom van: “preventieve zelfzorg als het kan, diergeneesmiddelen als het moet” brengt  Alfasan4animals u een unieke range nieuwe producten. De komende jaren volgt een complete productrange voor kleine en grote huisdieren. Want natuurlijk voorkomen is 100% beter dan genezen.

Makkelijk verkrijgbaar

De preventieve zelfzorgproducten van Alfasan4animals zijn verkrijgbaar zonder tussenkomst van de dierenarts. Baasjes of verzorgers kunnen direct bestellen in de webshop van Alfasan4animals. Deze gezondheidsproducten zijn zo gemakkelijk verkrijgbaar omdat ze niet geregistreerd zijn als medicijn. De gezondheidseffecten van de werkzame stoffen is onafhankelijk bewezen, maar is niet geclaimd.

 

 

Neem contact op

Bezoekadres

Deltageul 15
3251 NG Stellendam
Nederland

+31 187 890 550
welkom@alfasan4animals.nl